Boende i anslutning till Årefjällsloppet

Här nere hittar ni kontaktuppgifter till boenden i anslutning till Årefjällsloppet. Transfer till och från start kommer arrangeras från Undersåker, Edsåsdalen, Trillevallen, Ottsjö, Vålådalen och Åre.

Som arrangörer ger Trillevallen, Edsåsdalen och Vålådalen rabatt på anmälningsavgiften. Bokar du boende på något av dessa boenden får du 20% rabatt på anmälningsavgiften till loppet. Du måste boka boendet först för att få tillgång till rabatten.

Edsåsdalen 
Boka ditt boende i Edsåsdalen så får du 20% boka tidigt rabatt på boendet och på anmälningsavgiften. 
Alla går i mål i Edsåsdalen, högst upp i en skidbacke och här bor du i direkt anslutning till målgången. Välj om du vill bo i Fjällstationens huvudbyggnad med halvpension och fri tillgång till pool och bastu eller om du vill bo i vandrarhem med självhushåll.
Pris från 950 kr/dygn med halvpension eller från 360 kr/dygn med självhushåll.
Hemsida: www.edsasdalen.se

Trillevallen
Erbjudande från Trillevallen: 4-7 april (torsdag-söndag) på Trillevallens Högfjällshotell inklusive fjällfrukost, 2-rätters middagar och (20% rabatt på anmälningsavgiften till Årefjällsloppet) samt tillgång till bastu och relax. Boka boendet för att få tillgång till rabattkoden till anmälningsavgiften.
Pris från 2 475 SEK/person*
*Barn 0-5 år gratis i föräldrars bädd, 6–15 år -50% i föräldrars rum, pris varierar med val av rumstyp. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast nya bokningar.
Hemsida: www.trillevallen.com

Vålådalen
Starten på Årefjällsloppet 5.5 sker i Vålådalen. Vill att du vakna upp på platsen för start och få en lugnare morgon har vi ett specialerbjudande för dig och medföljande. Boka boende fredag den 5 april till söndag den 7 april.
Pris per person i hotellboende och dubbelrum inkl frukost och trerätters middagsbuffé: 2 145kr
Pris per person i självhushåll och dubbelrum: 1 000kr
Du får 20% rabatt vid anmälan till Årefjällsloppet när du bokar boende!
För bokning och mer information kontakta oss på 0647-353 00 eller e-post info(at)valadalen.se
Hemsida: www.valadalen.se

Ottsjö 
Ottsjö Fjällhotell: www.ottsjofjallhotell.se
Ottsjö Fjällstugor: www.ottsjo.net
Ottsjö Fjällby: www.ottsjofjallby.se

Vallbo
Per-Olsgården: www.vallbo.nu

Östra Vålådalen 
Vålågården: www.valagarden.se

Boende i Åre
aresweden.com