Årefjällsloppet är glada och stolta över våra partners. 

Vi passade på att intervjua Karin Fahlén på Deloitte för att höra varför Deloitte är med och stödjer Årefjällsloppet.

Deloitte
Beskriv er verksamhet här i Jämtland
– Deloitte är ett stolt kompetenshus i Jämtland som sedan dryga 70 år jobbar för näringslivets utveckling. Med all vår lokala kunskap och ett internationellt nätverk i ryggen vet vi att ingen fråga är för stor och ingen är för liten när vi erbjuder lösningar inom revision, redovisning, lön, skatt och affärsrådgivning.

Varför ni är partner till Årefjällsloppet?
– Vi är med och bidrar till den regionala näringslivsutvecklingen genom flera olika insatser. En är genom Årefjällsloppet. Själva arrangemanget kräver ju mycket resurser för genomförandet av loppet, publik och åkare liksom själva arrangemanget efterfrågar tjänster. Reklam görs för vår vackra fjällvärld och den så viktiga besöksnäringen. Vi har stor respekt för den arbetsinsats som krävs av Årefjällsloppet för att utföra och utveckla arrangemanget som vi gärna syns i samband med. Längdåkningen tycker vi är en intressant sport som lockar människor från olika delar av näringslivet. Vi har också många medarbetare hos oss som gillar längd- och turskidåkning.

Slutligen skulle jag vilja ha en personlig reflektion från dig, Karin, som åkt loppet vad du tycker om sträckningen och loppet i stort?
– Jag åkte själv loppet 2018. Då valde jag sträckan 3.0 som går från Trillevallen till Edsåsdalen. Sträckningen är tuff men ger tillbaka med fantastiska vyer uppe på fjället. I år har jag fortfarande inte bestämt mig men att jag ska vara med 2020 det är tvärsäkert!